Ruim 40 bekeuringen in een half uur wegens negeren afgesloten rijbaan

maandag 27 maart 2017

Brielle - Agenten hebben zondagmiddag op de A15 bij Brielle binnen een half uur ruim veertig automobilisten bekeurd. De bestuurders negeerden massaal een met rode kruizen afgesloten rijbaan.

Rijkswatersstaat had de rijbaan afgesloten om een veilige ruimte te creëren voor hulpverleners in verband met een aanrijding tussen twee personenauto’s en een pechgeval in de Thomassentunnel. Automobilisten negeerden de rode kruizen boven het wegdek echter massaal, waarna de politie besloot om nummerborden van de passerende auto’s te noteren. 

Een betrokken agent vertelt vol ongeloof over het incident: “De afsluiting was niet te missen. Er stonden niet alleen rode kruizen boven het wegdek, er stond ook nog een auto van Rijkswaterstaat met een tekstbord op de vluchtstrook. Dat mensen dan toch gewoon doorrijden is  dom en levensgevaarlijk. Volg alsjeblieft de aanwijzingen op, die zijn er niet voor niets.”

In een tijdsbestek van nog geen half uur noteerden agenten maar liefst veertig nummerborden. De bestuurders krijgen een bekeuring thuisgestuurd. Het Openbaar Ministerie bepaalt de hoogte van het boetebedrag.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4uFrjUKII28

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders