Derde bekeuring voor rijden met ongeldig rijbewijs

dinsdag 29 januari 2013

Maassluis - Een 28-jarige man uit Maassluis is maandag voor de derde keer bekeurd voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Surveillerende agenten zagen maandag aan het einde van de middagop de Uiverlaan een personenauto rijden en de inzittenden trokken hun aandacht.Op de Plevierstraat werd de auto aan de kant gezet. Direct ging de linkerportieropen en rende de bestuurder weg. Hij werd niet meer in de omgevingaangetroffen.

De 26-jarige passagier bleef achter en wist de politie tevertellen dat er iets met zijn rijbewijs zou zijn. Na contact met de meldkamerbleek dathet rijbewijs van de bestuurder ongeldig was verklaard. De auto werdter plaatse in beslag genomen en weggetakeld.

De politie stelde vervolgens een onderzoek in op het woonadresvan de bestuurder in Maassluis. De 28-jarige bestuurder was thuis en ontkende tehebben gereden. De eigenaar van de auto, een familielid, was ook thuis en gafaan de auto inderdaad uit te lenen maar dat de bestuurder zelf niet mochtrijden.

De 28-jarige man kreeg voor de derde keer in drie jaar tijd, eenbekeuring voor het rijdenzonder geldigrijbewijs.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders