Man gewond bij steekincident Helleveoetsluis

zondag 5 oktober 2014

Hellevoetsluis - Een 29-jarige man uit Hellevoetsluis is op 5 oktober bij een steekincident op de Parnassialaan in Hellevoetsluis gewond geraakt. Het slachtoffer werd meerdere malen in zijn bovenlichaam gestoken en is naar het ziekenhuis overgebracht. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Het incident gebeurde rond 04.45 uur, waarna een omstander het bebloedeslachtoffer zag en de politie belde. Een zoektocht naar dader(s) in de directeomgeving leverde verder niets op. Kennelijk was bij het steekincident ookgeschoten, want een omstander had een schot gehoord en op de plaats waar hetslachtoffer zich bevond, zijn ook hulzen gevonden.

Wat de toedracht van het incident is geweest, is nog onduidelijk. Als zijnmedische toestand het toelaat zal de politie met het slachtoffer in gesprekgaan. Wie getuige is geweest of andere informatie heeft die helpt in hetonderzoek, wordt gevraagd met de recherche in Spijkenisse te bellen via0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders