Grove overval in Rockanje, politie zoekt getuigen.

maandag 7 augustus 2017

Rockanje - In de nacht van zondag op maandag, om ongeveer 04.00 uur is een woning overvallen aan de Duinzoom in Rockanje. De beide bewoners zijn beroofd en vastgebonden achtergelaten door de overvallers.

De overval werd gepleegd door vier overvallers die vermoedelijk zijn binnengekomen door het forceren van een deur aan de achterzijde. Eenmaal binnen bedreigden zij de bewoners en bonden hen vast. Daarna gingen zij er vandoor met enkele persoonlijke bezittingen.

 

De politie heeft sporen veiliggesteld en de verklaringen van de slachtoffers opgenomen. Maar er is nog wel behoefte aan meer informatie. Hoewel het een rustig gebied is waar de overval heeft plaatsgevonden, is het toch mogelijk dat er getuigen zijn. Is iemand iets bijzonders opgevallen rond het tijdstip van de overval of misschien wel in de dagen daaraan voorafgaand? Neem dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders