Politie onderzoekt vernielingen Maassluis

woensdag 25 november 2015

Maassluis - De politie onderzoekt een flink aantal vernielingen dat werd gepleegd in de Burgemeesterwijk en Molenbuurt in Maassluis.

Maandagavond kreeg de politie de melding binnen dat er aan de Stadsmolen bij tien auto’s banden lek waren geprikt. Dinsdagochtend kwam eenzelfde melding binnen. Ook aan het Burgemeester van den Endt Swanenburgplantsoen waren vier auto’s ten prooi gevallen aan een of meerdere vandalen. Op de Burgemeester Overvoordelaan werden bij twee auto’s de banden lek gestoken, aan de Grondzeiler bij drie, aan het Burgemeestersplantsoen bij acht en aan de Burgemeester van Reesstraat bij een auto. Uit onderzoek is gebleken dat de vandalen vermoedelijk toesloegen maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. De politie roept gedupeerden op aangifte te doen. Ook getuigen zijn welkom. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen met haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders