Man overleden bij steekpartij

woensdag 17 juli 2013

Vlaardingen - Een 28-jarige man is woensdag om het leven gekomen bij een steekpartij in zijn woonplaats. De politie heeft een 59-jarige man aangehouden. De steekpartij vond plaats in huiselijke sfeer.

Aan de van Baerlestraat vond woensdagochtend vroeg eensteekpartij plaats in een woning. De politie ontving rond vijf uur de melding.Hulpdiensten startten bij aankomst direct met reanimeren, maar hulp mocht nietmeer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De verdachte,vermoedelijkestiefvader van het slachtoffer, was nog in de woning toen de politie arriveerde.Hij kon direct worden aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau inafwachting van verder onderzoek. De toedracht van de steekpartij is nogonduidelijk.

Informatie

Medewerkers van de Forensische Opsporing verrichtten woensdag in deochtenduren uitgebreid sporenonderzoek. Ook spreken agenten met buurtbewonerstijdens het buurtonderzoek. Hebt u belangrijke informatie voor de politie overdit incident, maar hebt u nog niet met ons gesproken? Bel dan met 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders