Recherche zoekt getuigen van mishandeling

maandag 12 januari 2015

Maassluis - De recherche van het district oost wil graag in contact komen met mensen die getuige geweest zijn van een zware mishandeling. Op de Fenacoliuslaan raakte een 22-jarige man na de mishandeling ernstig gewond.

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond half twee werd de inwoner vanVlaardingen benaderd door drie mannen. Zij sloegen en schopten hem. Demishandelingen waren dusdanig dat het slachtoffer meerdere breuken in zijngezicht opliep. Omstanders waarschuwden de politie. Het drietal liep samen meteen vrouw in de richting van de Stationsstraat. Het slachtoffer is naar eenziekenhuis gebracht.

Agenten hebben direct de omgeving uitgekamd op zoek naar de verdachten. Hierbijzijn zij niet aangetroffen. Aan de hand van onder anderegetuigenverklaringenwordt het onderzoek voortgezet.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer van dezemishandeling weten. De daders zijn drie blanke mannen van ongeveer 25 jaar oudmet donker haar. Zij droegen donkere kleding. En van hen had een grijzecapuchon. Na de mishandeling liepen zij samen met een vrouw richting deStationsstraat.

Contact

Heeft u informatie over deze mishandeling? Weet u wie de daders zijn? Neemt udan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M.0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders