Jongeren aangehouden voor o.a. diefstallen en inbraken in Maassluis

vrijdag 19 juni 2015

Maassluis - De politie heeft zes jongeren aangehouden die onder meer worden verdacht van diefstallen en straatroven in Maassluis.

Het gaat om vijf jongens van 15 en 16 jaar oud, en een 16-jarige meisje uitMaassluis en omgeving. Ze worden in wisselende samenstelling verdacht van eenreeks uiteenlopende feiten, waaronder openlijke geweldpleging, mishandeling,straatroof, winkeldiefstallen en inbraken. Een van de vijftienjarigen wordt ookverdacht van het in bezit hebben van een nepvuurwapen. De politie hield deverdachten de afgelopen week aan nadat de recherche veel tijd had gestopt in hetonderzoek. De politie denkt met de aanhouding van deze verdachten verschillendemisdrijven en aanzienlijke overlast in Maassluis te hebben opgelost.

Drie jongens zijn vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heefttwee van hen voor 14 dagen in bewaring gesteld, de andere is onder voorwaardenop vrij voeten gesteld. De andere drie verdachten werden al eerder in afwachtingvan verder onderzoek heengezonden.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders