Inbrekers Ouddorp aangehouden in Hellevoetsluis: getuigen gezocht

dinsdag 25 november 2014

Hellevoetsluis / Ouddorp - Zaterdag werden na een inbraak in Ouddorp drie woninginbrekers aangehouden. De politie zoekt getuigen die hen de buit uit de auto zagen gooien tijdens een achtervolging door de politie.

Een agent in vrije tijd reed zaterdagavond in de buurt vanStellendam toen hij een automobilist vreemde capriolen zag uithalen. Debestuurder van de auto kreeg in de gaten dat hij gevolgd werd en probeerde ervandoor te gaan. De agent achtervolgde de auto terwijl hij via de meldkameragenten zijn kant op dirigeerde.

Op de Noorddijk in Hellevoetsluis kon de agent de auto klemrijden en de Hagenaars van 19, 21 en 23 jaar aanhouden. Vrijwel tegelijkertijdkreeg de meldkamer een melding van een inbraak in Ouddorp. Het vermoedenontstond dat de inzittenden van deze auto hiermee te maken hadden. Dat werd nogeens bevestigd door buitgemaakte spullen die op de vluchtroute werdenaangetroffen.

De politie zoekt getuigen die hebben gezien dat deze spullen uithet voertuig zijn gegooid of de inbrekers zagen in Ouddorp. Heeft u meerinformatie? Bel dan met de politie op 0900-8844 en vraag naar de recherche inSpijkenisse.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders