Getuigen gezocht van insluiping Brielle

maandag 20 oktober 2014

Brielle - De politie is op zoek naar getuigen van een insluiping aan de Griend in Brielle. Het incident vond plaats op donderdag 16 oktober rond 13:30 uur. Tijdens de poging de inbreker in de kraag te vatten, raakte de 53-jarige bewoner licht gewond.

Het slachtoffer was thuis op het moment dat de insluiper probeerde de woningbinnen te komen via een schuur. Toen de bewoner poolshoogte nam betrapte hij deinsluiper waarna een worsteling ontstond. Hierbij werd het slachtoffer met eenschroevendraaier in zijn zij gestoken. De insluiper wist te ontkomen.

De politie is een onderzoek gestart en heeft een duidelijk signalement vandader. Het betreft een blanke man met normaal postuur en een onverzorgduiterlijk. Hij is tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.75 m. lang. Hijheeft donker onverzorgd stekelig haar en een zilverkleurige piercing onder zijnonderlip.

Getuigen gezocht

De politie vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien dat vanbelang kan zijn van het onderzoek, neem dan contact op met de politie op0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders