Man aangehouden voor babbeltrucs in Zuidland

maandag 3 februari 2014

Zuidland - De politie heeft zaterdagavond een 42-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van babbeltrucs in Zuidland.

Die avonds werd bij diverse adressen aangebeld door een man vanwie door verschillende mensen eenzelfde signalement werd opgegeven aan depolitie. Hij had steeds een vaag verhaal over het feit dat hij zonder benzinezat en geld nodig had.

Politiemensen die onderweg waren naar de melding zagen op deDorpsweg in Simonshaven een man op een scooter rijden die aan het signalementvoldeed. Deze man kon zich niet legitimeren en gaf steeds tegenstrijdigeverklaringen over zijn verblijf aldaar. Hij is aangehouden.

De politie zou graag in contact komen met mensen bij wiezaterdagavond, of enige andere avond, is aangebeld door een man met eenzelfde?verhaal?. Is dat bij u gebeurd, neemt u dan contact op met hetwoninginbrakenteam van district 11 van de politie Eenheid Rotterdam viatelefoonnummer 0900-8844 of via ?M? Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kuntook een mail sturen naar

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders