Hennepkwekerij ontmanteld

donderdag 11 december 2014

Maasdijk - Politieagenten ontmantelden woensdag 10 december in een bedrijfspand aan de Honderdland een hennepkwekerij.

De agenten kregen een melding dat in het bewuste bedrijf eenhennepkwekerij was ingericht. Toen de agenten een onderzoek instelden, roken zijal snel een henneplucht. In het pand vonden de agenten een kwekerij met bijna400 planten. De politie stelt een onderzoek in en de kwekerij werd ontmanteld.

Hennepkwekerijen

Hennepteelt is strafbaar. Je loopt hiermee niet alleen hetrisico op celstraf, maar ook op enorme boetes en/of beslaglegging. Bovendienwordt alle kweekapparatuur altijd in beslag genomen en vernietigd. De politiewerkt samen met partners zoals gemeente, woningbouwverenigingen en socialedienst om henneptelers af te straffen waar mogelijk. Daarnaast veroorzakenhennepkwekerijen voor de omgeving veel schade en overlast door lekkage en stank.Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijkesituaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wiju contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniemdoorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders