Straatracers krijgen bon in Brielle

maandag 17 februari 2014

Brielle - Zo?n dertig straatracers die het zondagochtend rond 02.00 uur tegen elkaar opnamen nabij de Brielse Krabbeweg zijn door agenten bekeurd.

De groep verzamelde zich op de Hoofdweg in Capelle aan denIJssel tijdens de rit naar Brielle werden diverse gevaarlijke capriolenuitgehaald op de openbare weg zo zagen agenten die de groep in de gaten kregen.

Op de Krabbeweg zagen agenten n van de aanwezigen eenstartteken geven waarna steeds twee voertuigen het tegen elkaar opnamen. Eentiental agenten sloten de Krabbeweg af en bekeurde de aanwezigen op grond vaneen samenscholingsverbod van de Brielse APV. Ook kregen enkele bestuurders eenprent voor geconstateerde verkeersovertredingen. De groep werd vervolgensweggestuurd.

Een kenmerk van een straatrace is dat het plaatsvindt op deopenbare weg. Met name jonge autobestuurders spreken op een afgelegenindustriegebied af om daar tegen elkaar te gaan racen. Straatraces trekken somsveel publiek en zijn gevaarlijk: ook in Nederland vielen er inmiddels doden engewonden bij.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders