Politie onderzoekt autobranden Vlaardingen

woensdag 29 juli 2015

Vlaardingen - In de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 juli werd op de Dirk de Derdelaan een autobrand ontdekt. Om 01:30 uur werd de brand gemeld. Agenten arriveerden samen met de brandweer en de brand was snel onder controle. De politie onderzoekt of sprake is van brandstichting en of er een verband is met eerdere autobranden in Vlaardingen.

De politie doet al onderzoek naar een reeks autobranden branden die sinds 1maart in Vlaardingen gesticht zijn. Maandag 27 juli en dinsdag 28 juli zijn inhet onderzoek twee mannen ontboden aan het politiebureau om hen te horen overhun mogelijke betrokkenheid. Zij zijn als verdachten gehoord maar daarnaheengezonden. Zij blijven wel verdachten. Een 48-jarige man werd al op 20 juliaangehouden. Ook hij is inmiddels in vrijheid gesteld, omdat er onvoldoendegronden waren om hem langer vast te houden. Hij blijft echter wel verdachte inhet onderzoek.

Het team zet het onderzoek naar de autobranden voort en zoektnog steeds getuigen. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor hetonderzoek, neem dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844 ofvia ?M? Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Bel bij spoed 112.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders