ANPR-controle Spijkenisse en defecte Hartelbrug

maandag 19 januari 2015

Spijkenisse - Een ANPR-controle in samenwerking met de belastingdienst op de Curieweg in Spijkenisse zorgde vrijdagavond voor een divers aanbod. Bij de Hartelbrug hielden negeerden 22 automobilisten zondag een rood kruis.

Een aantal personen moest openstaande of nieuwe boetes betalenvoor bedragen die uiteen liepen van van 277 tot 2178 euro. Dat maakte eentotaalbedrag van 4831 euro..

Een dronken automobilist verzette zich tegen zijn aanhouding enwerd aangehouden. Verder waren er 15 bekeuringen voor diverse verkeerszaken,bijvoorbeeld het niet handsfree bellen en rijden met vervallen APK.

Zes kentekenbewijzen werden ingevorderd omdat de desbeteffendevoertuigen teveel geluid produceerden.

De belastingdienst legde beslag op vijf auto?s en voerde er achtaf. Er werd 11771 euro aan openstaande vorderingen voldaan. Het hoogste bedragwas 7495 euro.

Hartelbrug

Een beweegbaar deel van de Hartelbrug bleek zondagmiddag in storing. Vanaf deafrit Gadering Hoogvliet waren daardoor twee rijstroken afgesloten. Ondanks rodekruizen boven de weg , afzetwagens en pionnen reden 22 automobilisten de afritnaar Spijkenisse op. Eentje ging daarvoor zelfs achteruit over de vluchtstrook.Ze kregen hiervoor een bekeuring.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders