Aanhoudingen voor uitgeven vals geld

woensdag 3 december 2014

Oostvoorne - Drie mannen van 21, 23 en 27 jaar uit Rotterdam zijn in verband met het uitgeven van vals geld aangehouden. De drie zouden de afgelopen weken in onder meer Numansdorp, Alblasserdam, Barendrecht en Oostvoorne met valse briefjes van 50 euro hebben betaald.

In een aantal gevallen mislukten de pogingen, maar in enkele gevallen werdende valse briefjes geaccepteerd. De recherche van de politie in de Hoeksche Waardstartte een onderzoek dat naar de drie verdachten leidde.

De 21-jarige man en zijn 23-jarige metgezel werden op 25 november op heterdaadbetrapt toen ze in een winkel Oostvoorne met een vals biljet betaalden. Demannen wisten niet dat agenten hen in het oog hielden en de aanhouding van hetduo volgde direct. Met de aanhouding van de twee mannen was het onderzoek nietklaar. De identiteit van een derde verdachte werd bekend en zijn aanhoudingvolgde op 2 december. De 21-jarige en de 27-jarige verdachten zitten vast; de23-jarige is na verhoor heengezonden. Hij blijft wel verdachte. De politie zethet onderzoek voort en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders