Brand Gruttostraat in Opsporing Verzocht 28 juni

maandag 27 juni 2016

Hellevoetsluis - De politie vertelt morgen, dinsdag 28 juni, in het televisieprogramma Opsporing Verzocht over de laatste ontwikkelingen in het onderzoek naar de fatale brand aan de Gruttostraat in Hellevoetsluis waarbij de 84-jarige bewoners, het echtpaar Lampers, om het leven kwamen.

Vrijdag 20 mei 2016 woedde rond 01.30 uur een felle brand in een woning aan de Gruttostraat in Hellevoetsluis. Helaas mocht de gezamenlijke inspanning van de hulpdiensten niet baten.

Omdat de oorzaak en de achtergrond van de brand aan de Gruttostraat nog niet duidelijk zijn, wordt de hulp van het publiek ingeroepen. Afgelopen weken is er in Hellevoetsluis ook een aantal (pogingen) brandstichtingen geweest. In het televisieprogramma wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed en vertellen de twee dochters over het verlies van hun ouders. 

Opsporing Verzocht is dinsdag 28 juni te zien op NPO 1 om 20.30 uur. De herhaling van het programma is op woensdagochtend 29 juni op NPO 2, om 11.40 uur.

Het item en meer informatie is ook terug te vinden op www.opsporingverzocht.nl.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vierpolders | 112 alarmeringen Vierpolders | Goedkoop Tanken in Vierpolders | Supermarkten in Vierpolders | Weerbericht Vierpolders